Skip to main content

Dezaktywacja

Uwaga!!!
Dezaktywacja modułu powoduje automatyczne usunięcie tabel w bazie danych powiązanych z tym modułem.

 

W panelu administratora systemu WHMCS przejrzeć do:

Dezaktywuj moduł, klikając przycisk "Deactivate" w module "Commitments forecaster".

2021-11-03_16-44.png